opc_loader

Even voorstellen

Even voorstellen


Van 10 damespakjes in een kast naar een kamer, van een kamer naar een huiskamer vol pakjes, en nu is dat een vol magazijn geworden, waarin ook heren- en kinderkostuums en accessoires te vinden zijn. Dat is in een notendop het verhaal van PartyPakjes. Sinds 2013 zijn we een VOF, waarbij de hulp van Ted hard nodig was. Inmiddels werken er 5 mensen bij PartyPakjes, die zich beneden allemaal even voorstellen. Tijdens de topdrukte in het Carnavalseizoen schiet de kennissenkring nog wel eens bij om alle pakjes op tijd de deur uit te krijgen.

PartyPakjes bevindt zich op Texel - maar de verzending is even snel als op het vaste land. Waar de meeste bedrijven op het eiland het druk hebben in de zomer en het in de winter rustig hebben, is dit bij PartyPakjes precies het tegenovergestelde.

Wij zijn een een jong, enthousiast en energiek online bedrijf met voornamelijk kostuums, pruiken, kousen en accesoires. We stoppen veel energie in het zoeken naar mooie en orginele kostuums en bieden een steeds wisselend aanbod. Regelmatig komen er nieuwe artikelen online. Het is onze doelstelling snel te werken, een snelle reactie op vragen te geven en een snelle verzending van bestellingen.
Je kunt ons ook op sociale media vinden:

Facebook
Twitter
Blog


Neeltje (38) heeft in 2011 PartyPakjes opgericht en is samen met haar man Ted eigenaar. Tegenwoordig zit ze voornamelijk op kantoor, en als je ons belt is de kans het grootst dat je haar aan de lijn krijgt. Haar favoriete feest is Halloween en haar hobbies zijn reizen, de natuur intrekken (bij voorkeur De Slufter, op Texel) en couchsurfing. Verder weten haar drie kinderen haar ook prima bezig te houden.

Ted (39) is de man van Neeltje en is begin 2013 in de onderneming gekomen , sindsdien is Party Pakjes een VOF. Ted is verantwoordelijk voor het magazijn. HIj zorgt ervoor dat alle bestelling worden verzonden, de voorraad op pijl is en beantwoord graag telefoontjes.

Judith (24) doet eigenlijk alles: nieuwe artikelen op de website zetten, pakjes inpakken, en de rol van directrice spelen als Ted en Neeltje afwezig zijn. Haar favoriete feest is het typisch Texelse Ouwe Sunder en verder houdt ze van motorrijden, zingen (maar ze ambieert geen deelname van The Voice) en haar vriendje.

Narita (17) is het best op haar plek achter een laptop. Van blogposts en productomschrijvingen tot stukjes over zichzelf in de derde persoon, ze tikt het wel. Haar favoriete feest is Halloween en tot haar hobbies behoren onder andere alweer dat eeuwige schrijven, zich bemoeien met de politiek, en de wereld laten weten dat tienermeisjes heel cool kunnen zijn. Ziet er overigens van zichzelf al maf genoeg uit.

Terug

Reacties

Naam
Reactie
Waardering SLECHT   GOED
Beveiligingscode
CAPTCHA Image Ik kan de beveiligingscode niet goed zien