opc_loader

Tip! Power Ranger Morphsuits

Power Ranger Morphsuits

Misschien herken je ze nog wel van vroeger: De Power Rangers. Bekend van film, TV, strips, games – waarvan eigenlijk niet? Vanaf 1993 was de van origine Japanse live-action show al te zien op je oude TV, en tegenwoordig hoef je niet vreemd op te kijken als je in het echte leven een Power Ranger tegen het lijf loopt. Geen echte natuurlijk, aangezien de serie in Nieuw-Zeeland wordt opgenomen, maar een potentiële superheld die een van de Power Ranger Morphsuits in huis heeft gehaald. Heel leuk voor festivals, voorstellingen, of het feest van een bevriende popcultuurnerd!

Roze Power Ranger MorphsuitZwarte Power Ranger Morphsuit

De kleur van de Power Rangers hangt vaak samen met hun rol en hun superkrachten. Zo zijn rode rangers meestal de leider van het team, staan blauwe rangers bekend om hun intelligentie en hebben witte rangers een speciale rol in het team én zijn het bijzonder bekwame zwaardvechters. Voor iedereen is er dus wel een geschikt Power Ranger-morphsuit. De meeste Power Rangers hebben naast een standaard wapen dat een mix tussen een laser en een zwaard is, ook een persoonlijk wapen. Door goed samen te werken en de persoonlijke wapens te combineren kunnen de Power Rangers ieder kwaad aan en redden ze geregeld de wereld.

https://i2.wp.com/26.media.tumblr.com/tumblr_lr2v6vNTSO1qbh9xao1_500.png

De haarkleuren van een paar bekende popsterren – toeval?

Een Morphsuit is een eendelig pak van lycra dat je hele lichaam – van je tenen tot het topje van je hoofd – bedekt.  Door de samenstelling van de stof kun je er prima door ademen, kijken en zelfs door drinken. Mocht het gewenst zijn dan kun je het deel dat je hoofd bedekt afdoen. Hoewel de kostuums van de Power Rangers hun beschermen tegen fysieke aanvallen, raden we je aan om in een morphsuit gewoon te feesten, in plaats van te vechten.

En onthoud het goed: Ook Power Rangers zijn aan regels gebonden. Ze mogen nooit hun ware identiteit onthullen en hun krachten niet voor persoonlijk gewin gebruiken.

Terug

Reacties

Naam
Reactie
Waardering SLECHT   GOED
Beveiligingscode
CAPTCHA Image Ik kan de beveiligingscode niet goed zien