opc_loader
OKTOBERFEST KLEDING KOPEN

Dirndls & Lederhosen voor het gezelligste bierfeest van het jaar. Bij Oktoberfest pakjes tref je de leukste Tiroler kleding tegen voordelige prijzen. Het Oktoberfest beperkt zich al lang niet meer tot Beieren in Duitsland maar wordt tegenwoordig ook op diverse plaatsten in Nederland gevierd en ook diverse kroegen houden bierfeesten. Daar wil je natuurlijk in stijl naar toe. Bestel je favoriete dirndl, tiroler jurkje, lederhosen of compleet kostuum in onze webshop en je hebt het in supersnel in huis.

Over ons

Met een steeds uitgebreider assortiment aan Oktoberfestkleding en Tiroler accessoires werd de behoefte bij Party Pakjes groter te gaan specialiseren. Zo is uiteindelijk OktoberfestPakjes ontstaan; dé webshop die zich 100% richt op verkleedkleding en toebehoren die passen bij het Duitse thema. Momenteel werken er vier mensen bij de webshop, die zich hier beneden voorstellen. Daarnaast springen kennissen en vrienden bij tijdens de drukke periode voor het Oktoberfeest, zodat alle pakjes op tijd de deur uit gaan.

De webshop is te vinden op Texel, maar de verzending is even snel als op het vaste land. Op het eiland is de topdrukte voor de meeste bedrijven in de lente en zomer. Voor OktoberfestPakjes is het precies andersom. 

Wij zijn een jong, enthousiast en energiek online berijf met Tiroolse kostuums, accessoires en decoratie. Naast goede service vinden wij het belangrijk ons te blijven ontwikkelen. Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid en wij stoppen veel energie in het zoeken naar mooie en originele kostuums.Tot slot staan wij voor een supersnelle levering. Op een uitzondering na heb je het pakje binnen 24 uur in huis! 


Je kunt ons ook op sociale media vinden:

Facebook
Twitter
Blog
 


Neeltje (41) heeft in 2011 PartyPakjes opgericht en is samen met haar man Ted eigenaar. In 2016 is ze gestart met Oktoberfest Pakjes. Ze werkt voornamelijk op kantoor en houdt zich voornamelijk bezig met de ontwikkeling van de website, de social media en de klantenservice. Haar favoriete feest is Halloween en haar hobbies zijn reizen, de natuur intrekken (bij voorkeur De Slufter, op Texel) en couchsurfing. Verder weten haar drie kinderen haar ook prima bezig te houden.

 Ted (42) is de man van Neeltje en is begin 2013 in de onderneming gekomen, waardoor zowel Party Pakjes als Oktoberfest Pakjes een VOF zijn. Ted is verantwoordelijk voor het magazijn. HIj zorgt ervoor dat alle bestelling worden verzonden, de voorraad op pijl is en beantwoordt graag telefoontjes. In zijn vrije tijd gaat hij graag met de metaaldetector naar het strand of over het Texelse land.

 

 

Oktoberfest Pakjes

Nollekoog 6

1796MK DE KOOG (Texel)

Nederland

 

KvK 59331607

BTW NL853426144B01

Bank: ABN-AMRO 59.56.25.223

IBAN NL03ABNA0595625223

BIC ABNANL2A

 

In de media:

Texelse Courant: Verkleedparadijs aan de Nollekoog

Texelplaza: Oktoberfest in De Koog

Zilte Zaken: De wondere wereld van feestkleding (pagina 28)

Shoptrader:  Drukte in de webwinkel, hoe voorkom je stress

Modellenmagazine: Onze luxe pruiken op prachtige foto's