opc_loader

Ons assortiment is uitgebreid!

Ons assortiment is uitgebreid!

Breng kleur in je leven

Bij Party Pakjes was er al heel wat keuze op gebied van schmink en make-up, maar nu ons assortiment is uitgebreid met gave glow in de dark en fluorescerende verf is de keuze nog groter. Een echte aanwinst, aangezien er tegenwoordig genoeg gelegenheden zijn waar je je qua outfit en make-up helemaal uit mag leven. Wij van Party Pakjes houden wel van kleur, dus wij zijn verheugd jullie op de hoogte te stellen van de nieuwe aanwinsten. Of je een feestje in de agenda hebt staan, meedoet met een colorrun of glowrun of naar een festival gaat met de producten van PaintGlow zie je er super uit. De felle kleuren laten het geheel er al feestelijk uitzien, maar zodra het blacklight aangaat lichten de kleuren pas echt op.

Glow in the dark

De verschillende glow in the dark producten zijn gemaakt van speciale verf die oplicht in het donker. De verf absorbeert licht, waardoor het van belang is dat de verf eerst wordt opgeladen door een blacklight, uv-licht of lichaamswarmte, zodat het verder kan gloeien in het donker. Bij daglicht is deze verf zichtbaar, maar licht het niet op. De glow in the dark verf is geschikt voor lichaam en gezicht. Het is verkrijgbaar in zes knalkleuren: groen, blauw, geel, roze, oranje en rood. Het is gemakkelijk aan te brengen, doordat het goed smeerbaar is en het snel op de huid droogt. Daarnaast is het makkelijk te verwijderen met water en zeep. De kleuren zijn helder bij daglicht en lichten spectaculair op bij UV licht of blacklight. Het verschil tussen glow in the dark en UV verf is dat het feller oplicht bij blacklights en als het licht uitgaat deze verf licht blijft geven.

UV-verf 

Deze fluorescerende verf is makkelijk op de huid aan te brengen. Het is dik en romig en daarom goed smeerbaar. Daarnaast droogt het snel op het lichaam en gezicht. De kleuren zien er helder uit bij daglicht en lichten op bij blacklights. Er zijn verschillende producten met UV-verf bij ons te verkrijgen, waaronder gezichts- en lichaamsverf, glitter gel, mascara, haargel, lippenstift en nagellak. Zowel de schmink als de haarverf haal je gemakkelijk af met water en zeep. De kleuren van de haargel passen zich aan bij elk haartype en geven je haar een waanzinnig effect. Daarnaast is deze haarverf tevens te gebruiken voor de wimpers en wenkbrauwen. Dat is nog eens handig. Het is geschikt voor paintparty’s, kinderfeestjes, evenementen of als je in een creatieve bui bent. De mogelijkheden van de UV-verf zijn oneindig.

Kleurrijk feest vieren

Met de verschillende glow in the dark en fluorescrende producten zie je er spectaculair uit. De felle kleuren zorgen voor een feestelijk geheel en laten je letterlijk 'shinen'. De producten laten je creativiteit volledig tot zijn recht komen. Gebruik de verschillende producten, speel met kleur en het resultaat is gegarandeerd een vrolijke bonte boel. De producten van PaintGlow zijn een must om in huis te hebben. Er is altijd wel een gelegenheid waar je je voor mooi kan maken. Immers, elke dag is het een feestje! ;)

Terug

11-07-2017 om 05:11:26 door Geraldine

Phmneeonal breakdown of the topic, you should write for me too!

11-07-2017 om 04:38:03 door Jolyn

I've been lokinog for a post like this forever (and a day)

11-07-2017 om 04:36:40 door Theresa

I'm out of league here. Too much brain power on disylap!

11-07-2017 om 04:34:53 door Latisha

It's great to read something that's both enjoyable and provides prasmatigdc solutions.

11-07-2017 om 04:33:32 door Avari

That's a smart way of thinnikg about it.

11-07-2017 om 04:28:31 door Kelli

You've captured this peytceflr. Thanks for taking the time!

11-07-2017 om 04:20:09 door Kathy

That's a cunning answer to a chellanging question

11-07-2017 om 04:19:42 door Elora

Your article petfecrly shows what I needed to know, thanks!

Reacties

Naam
Reactie
Waardering SLECHT   GOED
Beveiligingscode
CAPTCHA Image Ik kan de beveiligingscode niet goed zien