opc_loader

Wensenlijst

Vier als biermeisje het Oktoberfest in stijl

Vier als biermeisje het Oktoberfest in stijl

Traditioneel bierfeest

Het Oktoberfeest is het jaarlijkse volksfeest waar niet alleen Duitsers warm van worden. Dit grootste bierfestival ter wereld trekt jaarlijks zo’n vijf miljoen mensen. Traditioneel werd het feest op de eerste zondag van oktober gevierd. Tegenwoordig krijgen wij geen genoeg van het Tirolerthema en worden het hele jaar door feestjes georganiseerd waar jij als vrouw in je mooiste dirndl of lederhosen mag verschijnen. Reden om een mooi kostuum en accessoires in huis te halen.

Oktoberfest Beierse kostuums

Oktoberfestpakjes heeft een groot assortiment op het gebied van dirndls. Onze jurken zijn een variant op de traditionele Beiers / Oostenrijkse klederdracht. Bij de meeste dirndls kan de taille in worden gesnoerd, waardoor de vrouwelijke vormen nog eens extra geaccentueerd worden en de boezem voller lijkt. Er zijn korte, middellange en lange dirndls verkrijgbaar. De korte rok kan je wijd uit laten staan door er een mooie petticoat onder te dragen.

Tiroler feest

Ga je naar het Duitse Oktoberfest, een Tiroler feest of een Apres Ski feest. Met onze dirndls  pas je zeker in het thema en kom je in stijl aan op het feest. Je outfit is pas helemaal compleet met hold-up kousen. Ga je voor een klassieke, moderne of sexy variant. Bij Oktoberfestpakjes is er keuze genoeg. Neem je beste vriendinnen mee op pad en ga geheel gekleed in een leuke kleurige dirndl. Voor wie net wat anders wil, kan voor het Oktoberfest thema ook kiezen voor lederhosen. Deze stoere broeken zijn niet alleen voor mannen verkrijgbaar, maar we hebben ook een aantal sexy lederhosen in het assortiment voor dames. Bekijk hier de collectie lederhosen en blousen.

Accessoires

Met een mooie dirndl of lederhosen ben je al een heel eind in de goede richting. Je outfit is echter pas echt compleet met accessoires. Denk hierbij aan Edelweiss sieraden, kousen, pruik en hoed. Als je zelf Oktoberfeestje organiseert, is de sfeer die je creert van groot belang. Kleed de locatie leuk aan met Beierse decoratie. Van bierfeest vlaggen tot Oktoberfest bordjes, het is allemaal te vinden op onze site. Veel shopplezier!

Terug

Reacties

Naam
Reactie
Waardering SLECHT   GOED
Beveiligingscode
CAPTCHA Image Ik kan de beveiligingscode niet goed zien